Zaključak o organizaciji XI regionalnog sajma privrede, poljoprivrede i turizma „Kozarska Dubica 2020“

//Zaključak o organizaciji XI regionalnog sajma privrede, poljoprivrede i turizma „Kozarska Dubica 2020“

Zaključak o organizaciji XI regionalnog sajma privrede, poljoprivrede i turizma „Kozarska Dubica 2020“

Iz Kozarske Dubice nam stižu vijesti koje nas raduju.

Na prvom sastanku Organizacionog odbora sajma, koji uključuje načelnika opštine Radenka Reljića i predstavnike firme RS Consulting and Trade, zaključeno je da će se sajamske aktivnosti realizovati 25. i 26. septembra 2020. godine, na lokaciji Sportske dvorane u Kozarskoj Dubici.

Tema i cilj sajma obuhvataju prezentovanje novih tehnologija u poljoprivrednoj i drugoj proizvodnji, i teme razvoja potencijala privrede i turizma na regionalnom nivou. Planirane su i aktivnosti networkinga, poslovnog umrežavanja, širenja sajamskog duha, kao i predavanja na različite teme od kojih regionalna privreda može profitirati.

Predsjednik Organizacionog odbora, Rodoljub Topić, izjavio je:

             „Ja se na početku odmah zahvaljujem načelniku opštine koji je dao apsolutnu podršku organizovanju ove manifestacije.Želimo da sajam bude tradicionalan i najveći u RS. Pored  izlagača iz Kozarske Dubice , očekujemo i goste iz zemalja okruženja, a sajam je prilika da domaći privrednici postignu nove poslovne kontakte i svoje proizvode plasiraju  na tržišta van BiH.“

Važan korak u organizaciji sajma, potpisivanje sporazuma između opštine Kozarska Dubica i firme RS Consulting and Trade, napravljen je u prethodnim danima, a po dogovoru do samog održavanja sajma zakazani su organizacioni sastanci na mjesečnom nivou.

Pokrovitelj sajma u Kozarskoj Dubici je Vlada RS , uz podršku lokalne zajednice i organizatora  d.o.o. „RS Consulting and trade“ .

 

Pratite nas putem facebook stranice za sve informacije i zanimljivosti o Regionalnim sajmovima privrede, poljoprivrede i turizma.

/@rsconsultingandtrade/

 

By | 2019-12-10T12:47:57+00:00 10 децембра, 2019|Novosti|0 Comments

About the Author: