XI Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2023“

/XI Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2023“
XI Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2023“ 2022-08-09T08:58:07+00:00

XI Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2023“ održava se 19. i 20. maja 2023. godine u kompleksu sportske dvorane „Sloga“ u Prnjavoru.

Sajam s1e održava u organizaciji „RS Consulting and Trade“ doo Banja Luka i opštine Prnjavor. Sajam okuplja preko 100 izlagača iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, Republike Srbije i Republike Turske. Izlagači iz Prnjavora ovom prilikom mogu da se predstave na sajmu u oblasti građevinarstva i mašinske industrije, prehrambene indsutrije, poljoprivredne proizvodnje, domaće radinosti. Na sajmu učestvuje preko 30 sitnih i malih proizvođača iz Prnjavora i okolnih mjesta. Pokrovitelji XI Regionalnog sajma privrede, poljoprivrede i turizma „ Prnjavor 2023“, su vlada Republike Srpske i načelnik opštine Prnjavor dr Darko Tomaš.

Sajam privrede je od velikog značaja za uspješan ekonomski razvoj naše Republike, mjesto gdje se privrednici sreću, razmjenjuju iskustva i ideje, promovišu svoje kompanije i proizvode. Na sajmu se promovišu investicioni potencijali lokalnih zajednica ali i ukupni privredni potencijal Republike Srpske. Investitori na sajmu dolaze do informacija o uslovima ulaganja, procedurama osnivanja preduzeća, pravima ali i obavezama koje ima investitor u lokalnoj zajednici.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu „ključ u ruke“ prema uobičajenim sajamskim standardima nudimo Vam i mogućnost izbora izlagačkog prostora prema Vašoj želji.