X Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2022“ održan je ovog maja u Prnjavoru

//X Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2022“ održan je ovog maja u Prnjavoru

X Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2022“ održan je ovog maja u Prnjavoru

Tradicionalna manifestacija X Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2022“ koja okuplja privrednike iz čitave regije održana je 19. i 20. maja ove godine u sportskoj dvorani „Sloga“ u Prnjavoru.

Sajamska manifestacija bila je povod da se u Prnjavoru okupe brojni privrednici iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, Srbije i Turske. Ove godine na sajmu je prisustvovalo preko 100 domaćih i stranih izlagača iz različitih privrednih sfera, mašinske i drvne industrije, građevinske i prehrambene industrije, te poljoprivredne proizvodnje. Svoju ponudu na sajmu su ponudili i brojni mali i sitni proizvođači iz Prnjavora i okoline.

U sklopu ovogodišnjeg sajma privrede u Prnjavoru, poseban novitet je sajam automobila koji se ove godine po prvi put odvija u Prnjavoru, tako da su posjetioci bili u prilici da uživaju u novitetima koje nam pružaju svjetski poznate marke automobila.

Organizaciju ovog značajnog događaja za Prnjavor i čitavu regiju obezbjedila je kompanija RS Consulting & Trade d.o.o. Banja Luka, dok je značajnu podršku organizaciji ovogodišnjeg sajma privrede pružila Opština Prnjavor na čelu sa načelnikom opštine Darkom Tomašem. generalno pokroviteljstvo nad organizovanjem ovogodišnjeg sajma privrede obezbjedio je predsjednik Vlade Republike Srpske, gospodin Radovan Višković, a sajam se ne bi mogao organizovati bez pružene pomoći i podrške Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i poljoprivrede Republike Srpske.

Sajamska manifestacija protekla je u dobrom raspoloženju u kojem su uživali, kako posjetioci, tako i izlagači. Ova manifestacija omogućila je sklapanje novih poznanstava, partnerstava i tako stvorila nove mogućnosti za produbljivanje poslovne saradnje privrednika iz različitih geografskih i privrednih oblasti.

Zahvaljujemo se svima učesnicima sajma, privrednicima, zvanicama i istaknutim pojedincima, posjetiocima, kao i svim stanovnicima opštine Prnjavor na pruženom gostoprimstvu uz želju da se i naredne godine okupimo na istom mjestu.

Najljepše hvala!

Organizacioni tim

By | 2022-05-23T09:31:40+00:00 23 маја, 2022|Novosti|0 Comments

About the Author: