Reklamni bilbordi u Kozarskoj Dubici, Kostajnici i Novom Gradu

/, Uncategorized/Reklamni bilbordi u Kozarskoj Dubici, Kostajnici i Novom Gradu

Reklamni bilbordi u Kozarskoj Dubici, Kostajnici i Novom Gradu

Firma „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka, svojim klijentma pruža mogućnost oglašavanja na različitim vrstama medija, a naš tim stručnjaka će Vam biti od pomoći prilikom odabira lokacija koje će najbolje predstaviti Vašu firmu i proizvod. Osnovni cilj našeg tima je da prave, istinite i jedine ispravne poruke stignu do ciljne populacije, kako bi pomogli našim klijentima da dođu do ostvarivanja svojih poslovnih ciljeva. Spoljno oglašavanje je najstariji oblik medijskog oglašavanja.

Bilbord je medij koji zadovoljava najveći spektar potreba za outdoor reklamiranjem, on ima različit značaj na oglašavanje u odnosu na TV reklame, na štampana izdanja, i sveobuhvatniji je iz više razloga:

  • To je medij koji nudi stalnu izloženost potencijalnim korisnicima

  • Poruka koju šaljete preko bilborda pruža mogućnost da bude viđena 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, a istraživanja kažu da ljudi više vremena provedu u pokretu, nego gledajući TV ili čitajući novine

  • Koristi kao konstantno podsjećanje ciljane populacije na medijsku kampanju. Svjedoci smo da bilbord jednostavno privlači pažnju, i iz tog razloga poruka koja je na bilbordu se viđa svuda, svakodnevno i neprekidno.

Reklamna mreža „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka svojim klijentima nudi mogućnost oglašavanja na bilbordima u Kozarskoj Dubici, Novom Gradu i Kostajnici. Kontaktirajte nas na broj telefona 051/491 – 198 kako bi Vaša reklamna poruka na vrijeme otišla krajnjim korisnicima.

Zajedno sa nama, preko bilborda, do ostvarivanja Vaših ciljeva!

Radimo uslugu štampe i lijepljenja bilborda.

“RS Consulting and Trade” svojim stalnim klijentima i poslovnim partnerima prilikom zakupa Outdoor kampanja odobrava rabat.

By | 2019-06-16T20:05:45+00:00 14 новембра, 2018|Novosti, Uncategorized|0 Comments

About the Author: