Smještaj 2022-08-17T08:59:50+00:00

Smještaj u Banjoj Luci

Hotel raspolaže sa 64 luksuzno renovirane smještajne jedinice i dva apartmana, opremljenih TV prijemnicima, mini-barom, direktnom telefonskom linijom, internetom konekcijom, Zepresso kafe aparatom, kao i Zepter Quaonomed madracima te prečišćivačima vazduha Therapy Air koji garantuju čist vazduh bez bakterija

Lokacija

Hotel Slavija raspolaže sa ukupno 48 smještajnih jedinica sa slijedećom strukturom: 22 dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima 22 dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (king size) 4 apartmana Maksimalni smještajni kapacitet hotela je 100 ležajeva.

Lokacija

Moderno predvorje u Courtyard-u pruža veću fleksibilnost i mogućnost izbora gostima hotela. U središtu svega je Bar, vaše odredište za odličan doručak, ili piće i večeru tokom večeri. Također ćete uživati ​​u privlačnim, fleksibilnim prostorima u kojima možete raditi ili se opustiti, besplatnom bežičnom internetu u cijelom prostoru i lakom pristupu najnovijim vijestima.

Lokacija

IN Hotel je mjesto namijenjeno za okupljanje poslovnih ljudi, sportista, turista iz cijelog svijeta i svih osoba koje žele za sebe najbolju uslugu. Hotel raspolaže sa 40 luksuzno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, kao i povezanih soba namijenjenih za boravak porodica.

Lokacija