Uspješno održan prvi po redu Dječiji sajam u Istočnom Sarajevu!

//Uspješno održan prvi po redu Dječiji sajam u Istočnom Sarajevu!

Uspješno održan prvi po redu Dječiji sajam u Istočnom Sarajevu!

U susret Međunarodnom danu porodice, 13 i 14. Maja u kompleksu nove sporske dvorane u Istočnom Novom Sarajevu održan je prvi po redu Dječiji sajam „Istočno Sarajevo 2023.“

Još jedna veoma uspješna sajamska manifestacija u organizaciji RS Consulting and Trade završena je u fantastičnoj atmosferi, u maniru najmasovnijeg, najradosnijeg i najvećeg porodičnog događaja u regionu. Najveća porodična manifestacija pod nazivom Dječiji sajam održana je pod pokroviteljstvom grada Istočno Sarajevo, Turističke organizacije Istočno Sarajevo, Ministarstva porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske uz podršku generalnog sponzora manifestacije M:tel-a.

 

Otvaranju prvog Dječijeg sajma prethodila je svečana ceremonija kojoj su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života. Uvaženim zvanicama, gostima i posjetiocima obratio se pomoćnik ministra porodice omladine i sporta Republike Srpske gđa. Jelena Kurtinović, direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo g. Igor Ikonić, predstavnik gradonačelnika Istočnog Sarajeva g. Ognjen Sladoje, dok je pozdravne riječi u ime domaćina i organizatora uzela gđa. Zvezdana Stojaković, PR Dječijeg sajma.

 

Ovogodišnja sajamska postavka okupila je nešto više od 50 renomiranih izlagača koji su predstavili novitete u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacija..

Tokom dvodnevnog trajanja Dječijeg sajma svi posjetioci imali su priliku upoznati se sa proizvodima renomiranih kompanija kao što su: Violeta, Nutrino, Pulse, Union foods, Bojprom, M:tel, Lego, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo..

 

Pored izlagačkog programa na Dječijem sajmu imali smo priliku uživati i u bogatom festivalskom programu koji su na najljepši mogući način uljepšali mališani iz vrtića, osnovnih škola, kulturno-umjetničkih društava, plesnih škola ali i udruženja sa teritorije grada Istočno Sarajevo.

Preko 12 sati festivalskog programa učinilo je mnoge roditelje ponosnim, a mališane srećnim i zadovoljnim jer su predstavili sve ono što su vrijedno spremali sa svojim učiteljima i trenerima.

 

Radujemo se još jednom uspješno okončanom projektu, i vrijedno spremamo program za naredni 2. Dječiji sajam „Istočno Sarajevo 2024.“

 

By | 2023-07-20T08:30:07+00:00 20 јула, 2023|Novosti|0 Comments

About the Author: