Uspješno održan četvrti po redu Dječiji sajam “Banja Luka 2023”

//Uspješno održan četvrti po redu Dječiji sajam “Banja Luka 2023”

Uspješno održan četvrti po redu Dječiji sajam “Banja Luka 2023”

Četvrti po redu Dječiji sajam “Banja Luka 2023”. obojio je najljepšim bojama poslednji vikend u mjesecu maju. U dane vikenda, 27. i 28. Maja kompleks sportskog centra “Borik” pretvorio se u pravo malo dječije carstvo u kojem su tokom dva dana trajanja manifestacije istinski uživali naši najmlađi ali i oni malo stariji koji još u sebi nose “duh djeteta”.

 

Još jedna uspješna sajamska manifestacija održana je u organizaciji RS Consulting and Trade u fantastičnoj atmosferi, u maniru najmasovnijeg, najradosnijeg i najvećeg porodičnog događaja u regionu. Ovogodišnji Dječiji sajam održan je pod pokroviteljstvom grada Banja Luka, Ministarstva porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, Elektrokrajine, uz podršku generalnog sponzora manifestacije M:tel-a.

 

Otvaranju 4. Dječijeg sajma prethodila je svečana ceremonija kojoj su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života. Uvaženim zvanicama, gostima i posjetiocima obratio se pomoćnik ministra porodice omladine i sporta Republike Srpske gđa. Dijana Jurišić, savjetnik gradonačelnika grada Banja Luka gđa. Milada Šukalo , predstavnik generalnog pokrovitelja kompanije M:tel gđa. Milica Kondić, dok je pozdravne riječi u ime domaćina i organizatora uzela gđa. Zvezdana Stojaković, PR Dječijeg sajma.

 

Ovogodišnja sajamska postavka okupila je nešto više od 80 renomiranih izlagača koji su se  predstavili izvrsnom ponudom iz svijeta igračaka, slatkiša, te pažljivo odabranih proizvoda za djecu ali i sadržaja neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i njegovanje sporstskog duha od malih nogu.

Tokom dvodnevnog trajanja Dječijeg sajma svi posjetioci imali su priliku upoznati se sa proizvodima renomiranih kompanija kao što su: M:tel, Dukat, Violeta,  Hellena, Zand, Podravka, Nutrino, Pulse, Union foods, Bojprom, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo..

 

Pored izlagačkog programa na Dječijem sajmu imali smo priliku uživati i u bogatom festivalskom programu koji su na najljepši mogući način uljepšali mališani iz vrtića, osnovnih škola, kulturno-umjetničkih društava, plesnih škola ali i udruženja sa teritorije grada Istočno Sarajevo.

Preko 15 sati festivalskog programa, i 50 grupa učinilo je mnoge roditelje ponosnim, a mališane srećnim i zadovoljnim jer su predstavili sve ono što su vrijedno spremali sa svojim učiteljima i trenerima.

 

Radujemo se još jednom uspješno okončanom projektu, i vrijedno spremamo program za naredni 5. Dječiji sajam „Banja Luka 2025.“

DCIM100MEDIADJI_0263.JPG

DCIM100MEDIADJI_0276.JPG

By | 2023-07-20T08:45:32+00:00 20 јула, 2023|Novosti|0 Comments

About the Author: