Održan 3. Dječiji sajam „Banja Luka 2022“ u dvorani Borik

//Održan 3. Dječiji sajam „Banja Luka 2022“ u dvorani Borik

Održan 3. Dječiji sajam „Banja Luka 2022“ u dvorani Borik

28. i 29. maja ove godine u dvorani Borik u Banjoj Luci održan je treći po redu Dječiji sajam „Banja Luka 2022“. Posebna manifestacija koja je namjenjena djeci i čitavoj porodici i ove godine privukla je veliki broj posjetilaca koji su mogli uživati u specijalnoj sajamskoj ponudi koju su priredili naši partneri. Više od 70 domaćih i stranih brendova prestavilo se posjetiocima u Banjoj Luci iz različitih oblasti proizvodnje i prodaje igračaka, dječije opreme i namještaja, hrane za bebe i trudnice, odjeće i obuće za djecu, zatim plesne škole i edukativni centri, predškolske ustanove…

Za bogat festivalski dio programa pobrinuli su se mališani iz mnogih vrtića i plesnih škola u Banjoj Luci. Više od 1200 mališana iskazalo je svoje talente igranja, pjevanja, glume, sviranja, recitovanja… u čemu su uživali kako najmlađi posjetioci tako i oni malo stariji.

Ovogodišnji Dječiji sajam održan je zahvaljujući kompaniji Mtel a.d. Banja Luka koja je i ove godine pokazala svoju privrženost najmlađima i podržala manifestaciju kroz generalno sponzorstvo. Pomoć održavanju manifestacije obezbjedili su Grad Banja Luka, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, ZP Elektrokrajina a.d. i Investiciono razvojna banka Republike Srpske kao pokrovitelji 3. Dječijeg sajma.

Zahvalni smo svim našim partnerima, sponzorima i pokroviteljima na velikoj želji i predanosti da ova manifestacije i ove godine bude ocijenjena kao veoma uspješna i izražavamo nadu ćemo i narednih godina uspješno kao i do sada biti dio ove posebne priče.

Do sljedećeg viđena!

Organizacioni tim sajma

By | 2022-06-21T20:55:13+00:00 21 јуна, 2022|Novosti|0 Comments

About the Author: