O nama

/O nama
O nama 2020-04-22T12:10:21+00:00

RS CONSULTING and TRADE d.o.o. Banja Luka je tim iskusnih konsultanata i uspješnih menadžera sa iskustvom na rukovodećim i upravljačkim funkcijama u javnim i privatnim kompanijama.

Tokom 2018. i 2019. godine uspješno smo organizovali sledeće sajmove: VIII Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Kozarska Dubica 2018“, IX Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Prnjavor 2019“, zatim Međunarodni sajam turizma „Banjaluka 2019“ i Dječiji sajam „Banjaluka 2019“.

Motivacija koju svakodnevno povećavamo je uspjeh koji rezultira podrškom prema partnerskim firmama, kao i prema našim poslovnim partnerima. Ostvarujemo se i rastemo, baš kao i privredni subjekti uz našu pomoć, uz pomoć poslovnog savjetovanja i naših edukativnih seminara.

Naš tim čvrsto vjeruje da svaka ideja zaslužuje priliku, stoga kvalitetno finansijsko i pravno savjetovanje pretvara poslovne ideje istovremeno u lični i poslovni uspjeh.

Misija– Biti partner i podrška iz oblasti finansija, računovodstva i knjigovodstva, za biznise koja žele napredovati i pozicionirati se na tržištu; kao i za razvijene biznise koji svoje poslovno ostvarenje žele dugoročno zadržati.

Vizija – Svojom poslovnom pozicijom i uspjesima motivisati poslovne subjekte na napredak i doprinijeti regionalnom privrednom razvoju.

Stojimo na raspolaganju stranim investitorima i privrednim subjektima koji žele na posluju u BiH. U saradnji sa advokatskom kancelarijom za naše klijente pružamo usluge pravnog savjetovanja. Vaša smo desna ruka za posao, a uz novitet knjigovodstvenog biroa omogućili smo da knjigovodstveni poslovi ne budu Vaša briga, već sigurnost.

Regionalno smo reprezentativno obezbijedili naše poslovne saradnike velikim brojem reklamnih panoa, bilborda, pozicioniranih na izuzetno vidljivim mjestima, a tu smo mogućnost ostavili i biznisima koji tek osvajaju poslovno nebo.

Direktor Stojana Kovačević, dipl.ecc