Najveća porodična manifestacija u Banjaluci u organizaciji „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka

/, Uncategorized/Najveća porodična manifestacija u Banjaluci u organizaciji „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka

Najveća porodična manifestacija u Banjaluci u organizaciji „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka

U Banjaluci će se 25. i 26. maja održati Dječiji sajam sa dosada najraznovrsnijim sadržajem za djecu i cijelu porodicu. Na Dječijem sajmu, mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka.

Dječiji sajam je najveća i najvažnija porodična manifestacija u Banjaluci na kojoj će posjetioci moći pronaći proizvode po jedinstvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjim.

Dječiji sajam Banjaluka ima najbolju ponudu zahvaljujući brojnim partnerima i prijateljima koji će predstaviti novitete u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacije…

Posebnu pažnju posvećujemo programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece.  Za bogat program na centralnoj bini zaslužni su oni koji su nam najvažniji a to su djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, revije, kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi a podršku na bini će im davati i razne organizacije koje se bave djecom i koje doprinose formranju i razvoju zdrave i sigurne porodice.

Kao društveno odgovoran projekat čiji je organizator kompanija „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka, a suorganizator „In Consulting“ d.o.o. Sarajevo, Dječiji sajam Banja Luka će na najbolji način obilježiti međunarodni dan porodice i dati podršku kreiranju programa namjenjenih za djecu i porodicu.

Stvaramo dječije kraljevstvo u kojem je sve podređeno njima i gdje su smijeh, pjesma, druženje i igra jedina pravila.

 

 

 

By | 2018-11-17T13:35:32+00:00 новембар 17th, 2018|Novosti, Uncategorized|0 Comments

About the Author: